BEMUTATKOZÁS

A Mancso Tojás KFT. több mint 30 éves állattartó tapasztalattal, a hagyomány és a minőség megőrzésével, a tojás, mint a legalapvetőbb élelmiszer megtermelésével vezeti gazdaságát. Termelőként kis- és nagy tételben mindig friss tojást biztosítunk vevőinkek. Saját tanyánkon tartjuk állatainkat. 1000 m2 könnyűszerkezetes, új építésű, a baromfitartás EU törvényeinek mindenben megfelelő épületben. Az éves átlag állatlétszám 30 000 tojótyúk.

A Nógrád megyei tojásfogyasztásnak 25 %-át cégünk biztosítja. A vevői állomány szerkezete: magyar tulajdonú üzletláncok 30%, cukrászdák, tésztaüzemek, magyar magánvállalkozók és termelői vásárok 70%. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereinknek mindig friss, extra sárga tojást szállítunk.

Tojástermékeinket tálcás és 10 darabos, dobozos kiszerelésben forgalmazzuk S, M, L, XL méretben, speciálisan erre a célra kialakított kisteherautóinkkal szállítjuk. Termékünk, magyar értékekkel és hagyománnyal termelt, extra sárga, friss tojás, közvetlenül a termelőtől kis- és nagy tételben egyaránt.

Történetünk

  • Felépült új, hatékonyabb csomagolóüzemünk, hogy az ügyfeleink kiszolgálása még zökkentőmentesebb legyen.

  • A tanya fejlődéseként felépül komposztálóüzemünk, így a nálunk keletkezett tyúktrágyát környzetbarát módon tudjuk hasznosítani

  • Cégünk adja a megye tojásfogyasztásának 25%-át.

  • Kinőttük a Mátranováki telephelyet. Mátraterenyén felépül az új modern tanyánk, ahol éves átlagban több, mint 30.000 tojótyúk termeli a tojásokat.

  • Családi vállakozásunk Mátranovák és a térség meghatározó termelője.